Az idő múlásával a lépcsőházak különböző anyagú padlóburkolata megkopik, karcolódik, a felületének mélyebb rétegeiben lerakodó szennyeződéseket pedig a padló hagyományos módon történő tisztításával már nem lehet eltávolítani. Ilyen esetekben a padlóburkolat Egytárcsás súrológéppel történő vegyszeres tisztítását alkalmazzuk.

Egytárcsás súrológéppel történő vegyszeres tisztítás:

Ennél a technológiánál a súrológép padlófelülettel érintkező részén speciális erre a célra kifejlesztett pad található, melynek körkörös mozgása, és a gép nyomatékának hatására minden szennyeződés fellazul. A tisztítószer vizes oldata a gépen található adagoló tartályból kerül a tisztítandó felületre.

A keletkezett szennyvizet ipari vízszívó berendezéssel kerül összegyűjtésre. Ezen technológiával a nagyfokú szennyeződések is eltávolíthatóak a megfelelő oldószerrel kombináltan.

Padlóburkolat bevonatolása:

Az ipari bevonatolószer felvitele (selyemfényű) egységesen két-három rétegben történik, mely 10- 15 perc után megfelelő keménységű a napi használathoz,  Ez a film réteg javítja a talaj kopásállóságát, fizikai állapotá, esztétikumátt. Szakszerű, rendszeres karbantartással a padló fényessége és állapota akár évtizedekig az eredeti állapotában megőrizhető.

Kapcsolat

New Clean-Ika Kft. | 2100 Gödöllő, Dessewffy A. u. 36.
Ügyvezető: Tury Viktor
  +36 30 749 2252    +36 70 944 6010
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Műszaki vezető: Kassai Krisztián
  +36 70 947 6090
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.